Domů Zboží Od HRADECKÉ DELIKATESY

AKCE – 3 kečupáci (3 x 250 ml)

327 Kčza 1 ks
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chtějí zakoupit další 2 zájemci.
K odeslání: 6.6.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 2 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Platba předem
Optimální doprava dle prodejce200 Kč
Možnosti platby
Platba bankovním převodemPlatba bankovním převodem
Platební kartyPlatební karty
Platební tlačítkoPlatební tlačítko

Další zboží od HRADECKÉ DELIKATESY

Katalogové č.: 13424915
Zobrazení: 56x
Vloženo: 5.7.2022
Počet srdcí: 2x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: NECHUTNAJÍ VÁM RAJČATA Z OBCHODU? MÁME ŘEŠENÍ!

Akční balíček nových čatní – Kečupáci

sleva 10% (s věrnostní slevou získáte až 20%)

  • Dýňák
  • Mangáč
  • Řepák

Stále nás baví, když můžeme na trh přijít s novými výrobky. Poslední horkou novinkou je řada čatní, interně nazývaná Kečupáci. Lze je takto i dohledat na www.kecupaci.cz. Jinak je také řadíme ke studeným omáčkám. Pro toho, kdo má rád netradiční a zajímavé chutě třeba při grilování, pro toho jsou naši kečupáci jako stvoření. Velmi snadné a navíc překvapivé použití je i jinde, třeba v kombinaci s rýží, či luštěninami. Jako dip se hodí velmi univerzálně a záleží jen na fantazii.

Abychom tyto zdravé omáčky přiblížili i dětem, pomohl nám náš grafik s veselými postavičkami/tvářemi, které budeme i nadále používat a rozšiřovat. Vznikne tak unikátní řada, která by se mohla líbit a chutnat široké škále jedlíků.

Připravili jsme pro ně v první fázi Dýňák, Řepák a Mangáč. Dýně a červená řepa patří mezi stálice na našich zahrádkách, jsou zdravé, chutné a zaslouží si pestřejší využití v kuchyni, než jenom na kompot a naložení do sladkokyselého nálevu. Petra jim svou intuitivní nápaditostí dala velmi svěží a návykové chutě.

Řepák

Výborně se hodí k zeleninovým jídlům, grilovaným sýrům, tofu nebo si z něj lze snadno připravit pomazánku s přírodním sýrem typu Lučina, chevre a podobně. Kdo si občas dělá zeleninové placičky nebo masové karbanátky může pro jednou vyměnit tatarku za takovéto omáčky.

Dýňák

Pěkně pasuje i k rybám, kuřeti, skopovému nebo králíku, super je připravit si pomazánku (relish) do bagety.

Mangáč

Spíše k asijské kuchyni, lososovitým rybám, kuřeti, grilovaným burgrům (vege i nevege) v kombinaci s majonézou nebo i klasik cizrnové kari a všude kde se používají koření typu masala.

Když s nimi potřete bagety nebo toustový chléb místo majonézy (nebo v kombinaci) hned vykouzlíte svěží, zajímavou svačinu.

Menu
--