Domů Zboží Od Jana Berková

Pekařská ošatka na oválný chleba

460 Kčza 1 ks
Vložit zboží do košíku
Tohle se líbí i dalším! Pospěšte si, tohle zboží si chce zakoupit dalších 20 zájemců.
K odeslání: 12.6.2024Dostupnost: sklademTermín odeslání*: do 5 dnů od dostupnosti (po-pá)
* Platba převodem prodlužuje termín o dobu připsání úhrady na účet.
Prodejce běžně nezasílá toto zboží do zahraničí. V případě zájmu však prodejce můžete kontaktovat pomocí Fler Pošty
Možnosti platby
Údaje nejsou k dispozici. Kontaktujte prodávajícího.

Další zboží od Jana Berková

Katalogové č.: 11952608
Zobrazení: 1875x
Vloženo: 14.11.2020
Počet srdcí: 36x
Oznámit porušení pravidel u tohoto zboží.
Důležitá informace: Přeji vám prima dny!

Kvalitní pekařská ošatka vyrobená moravskýma rukama, pevná a zdravotně nezávadná s hygienickým atestem pro použití na potraviny.

Vyberte si pro vás tu správnou velikost :

KOD - váha chleba - cena /horní vnitřní rozměr/spodní vnitřní rozměr/výška 

D7   = 750 g - 460 Kč / 12 x 27 cm / 7 x 23 cm /  7,5 cm

D1   = 1 kg    - 510 Kč / 14 x 30,5 cm / 7,5 x 26 cm /  7 cm

D13 = 1,3 kg - 550 Kč / 14 x 34 cm / 7,5 x 29 cm /  7 cm

D15 = 1,5 kg -  570 Kč

D20 = 2 kg    -  590 Kč / 16,5 x 43 cm / 8 x 38,5 cm / 7 cm jen 1 ks

PŘI OBJEDNÁNÍ mi prosím napište do zprávy jen KOD. Cena bude upravena při přijetí objednávky.

ZASLÁNÍ:

  • Na pobočku Zásilkovny - uveďte její adresu z www.zasilkovna.cz za 95 Kč.
  • Na vaši adresu Zásilkovnouza 150 Kč.
  • Osobní převzetí v Olomouci po tel. domluvě za 0 Kč. Platba zboží v hotovosti při převzetí. Ozvu se vám telefonicky po potvrzení objednávky.

K ošatce vám moc ráda přibalím i další užitečné zboží k pečení a sušený kvásek z r. 2012 s kuchařkou či návodem, koření, formy, české nože KDS. :-)

----------------------------------------------------------------------------------

KDYŽ TO shrnu - v OBJEDNÁVCE PROSÍM UVEĎTE:

velikost DXX, adresa pobočky Zásilkovny XXXXXX

-----------------------------------------------------------------------------------

Odpovědi na vaše nejasnosti:

JAK VELKOU OŠATKU SI MÁTE VYBRAT?

Buď chleba zvažte nebo sečtěte v receptu mouku, vodu, kvásek, případně jiné více vážící suroviny. Zhruba tak těžký bude chleba. Žitnopšeničný a z celozrnné mouky bude objemově menší, než chleba z hladké nebo chlebové mouky pšeničného typu. Ty pšeničné naskočí víc. Každou ošatku můžeme použít i na menší chleba i na trošičku větší. Pokud si nevíte rady, napište mi, poradím vám.

OŠATKY POUŽÍVÁM:

Na KYNUTÍ chleba, sladkých pšeničných chlebíčků, mazance, vánočky... ale i na SERVÍROVÁNÍ pečiva. 

Při kynutí těsto v ošatce JEN odpočívá a vesele kyne. NEPEČE SE v ní, jak si někdo občas myslí!

UCHOVÁVÁNÍ OŠATKY:

Po vyklopení těsta dám ošatku vyschnout nad troubu, ve které peču chleba. Vyschlou mouku vymetu štětečkem nebo kartáčkem. Ošatku uchovávám čistou, vysušenou a v suchu, aby nezplesnivěla, jako se to někdy stává ve velkopekárnách. Při dobré údržbě vydrží při denním používání 5 let.

Dobře vypečené dny Vám ze srdce přeje a za nákup děkuje

kvásková kuchařka a fotografka

Jana Berková z Olomouce

    Menu
    --